Preud'homme moet dan toch vrezen voor straf na gedrag tegen Charleroi

Preud'homme moet dan toch vrezen voor straf na gedrag tegen Charleroi

10-04-2017 20:32
3

Michel Preud'homme moet dan toch vrezen voor een straf voor zijn gedrag in de wedstrijd tegen Charleroi. De coach van Club ging over de schreef, waar hij nu mogelijk toch een straf voor krijgt.

--> SPANNING! Club kan eindelijk nog eens winnen: 3,80 keer je inzet!

De Reviewcommissie heeft besloten om Preud'homme dan toch te laten vervolgen door het Bondsparket. Dat meldt Thibaut De Gendt op Twitter. De coach van Club Brugge reageerde bijzonder heftig na de penaltyfase tegen Charleroi. Hij, en zijn hele bank, sprong recht toen er een penalty gefloten werd. Zijn kinesist moest al vrezen voor een schorsing, maar daar komt nu ook Preud'homme zelf bij.

Het zal ook niet de eerste keer zijn dat Preud'homme geschorst is in de Play-Offs. Zo moest hij vorig seizoen ook twee wedstrijden vanop de tribunes toekijken. Hij was er toen niet bij tegen AA Gent en RSC Anderlecht. Mogelijk is hij er ook deze keer niet bij tegen paars-wit. De twee komende wedstrijden zijn tegen Zulte Waregem en Anderlecht.

Voor veel mensen zou een straf alvast terecht zijn. Zo vroeg Marc Hendrikx maar liefst zes jaar schorsing voor de trainer. Ook Peter Vandenbempt was bijzonder streng voor de coach van Blauw-Zwart.