Genk wint met het nodige geluk, Eupen pakt eerste driepunter, geen goals op Daknam

08-04-2017 21:41

In Play-Off 2B heeft KRC Genk zaterdag opnieuw gewonnen. De Limburgers haalden het met 0-1 op het veld van Roeselare. Ook Eupen won op verplaatsing. Lokeren en Kortrijk deelden op Daknam de punten.

Roeselare - KRC Genk: 0-1
Genk kon pas vijf minuten voor het einde van de wedstrijd het verschil maken. Invaller Naranjo maakte het enige doelpunt van de match. De Spanjaard scoorde met het nodige geluk. Zijn voorzet kwam via een Roeselare-been terug tot bij hem, waarna scoren wel erg simpel was.

Lokeren - KV Kortrijk: 0-0
Op Daknam bleven zaterdag de doelpunten uit. Dat was niet moeilijk, want beide ploegen leken al op vakantie. Pas in de laatste minuut viel er echt iets te beleven. Met een dubbelredding zorgde Verhulst ervoor dat het 0-0 bleef op Daknam.

Moeskroen - Eupen: 0-2
Op het halfuur opende Henry Chukwuemeka Onyekuru de score. Even na de rust zette Mamadou Sylla de eindstand op het bord in Henegouwen.