Absoluut drama voor Club Brugge, na Wesley haakt ook Vossen af

Absoluut drama voor Club Brugge, na Wesley haakt ook Vossen af

02-04-2017 20:07
1

De titel lijkt na de nederlaag tegen Gent ver weg voor Club Brugge. Het staat niet alleen op vier punten achterstand van Anderlecht, maar zit ook zonder spitsen. Wesley Moraes viel uit tegen Gent. Ook Jelle Vossen viel uit en lijkt lang out te zijn.

Het aanvallende compartiment van Club Brugge dreigt er wel bijzonder dunnetjes uit te gaan zien na de wedstrijd tegen Gent (2-1). Wesley viel tijdens al uit, hij zou een bloeduitstorting hebben. Maar het ergste nieuws kwam er op het einde van de wedstrijd. Zo moest Vossen enkele weken voor tijd noodgedwongen naar de kant. De pijnlijke blessure leek al snel bijzonder erg te zijn.

De spits werd meteen na de wedstrijd afgevoerd naar het ziekenhuis. Het is nog niet duidelijk hoelang hij out zal zijn, maar een lange afwezigheid is zeker mogelijk. Voor Michel Preud'homme wordt het dan heel moeilijk kiezen voorin. Wesley zal er mogelijk even niet bij zijn, Abdoulay Diaby is tot het einde van het seizoen out. Lex Immers is diep in de spits ook een mogelijkheid. Of krijgt Fran Brodic, de topschutter van de Brugse beloften, dan toch zijn kans?