UPDATE: 'Mertens zit samen met Man Utd, Fellaini mag hopen op zijn komst'

UPDATE: 'Mertens zit samen met Man Utd, Fellaini mag hopen op zijn komst'

10-03-2017 07:20

Extrasportief loopt het wat minder voor Dries Mertens, maar op voetbalvlak kan de Rode Duivel wel genieten. De flankaanvaller is bezig aan een geweldig seizoen. Dat kan hij beloond zien worden met een mooie transfer.

Extrasportief loopt het niet zo goed. Maar op sportief vlak is Mertens aan een geweldig seizoen bezig bij Napoli. Met achttien doelpunten in de Serie A en vijf in de Champions League kon hij vriend en vijand verbazen. Dat kan hem ook een transfer opleveren. Volgens Il Martinois er interesse uit Engeland. In Napels zou er zelfs al vergadering geweest zijn met één van de clubs uit Napels. Om welke club het gaat, is niet bekend.

De entourage van Mertens ontkent de geruchten nog. En Mertens zou het ook bijzonder naar zijn zin hebben in Italië. Het blijft echter wachten op de handtekeningen van beide partijen. Dat een Engelse club met Mertens gaat lopen, is dus niet zo onwaarschijnlijk. De Rode Duivel heeft nog een contract tot medio 2018 bij de Italiaanse club.

Update 10/03 07.20 uur: Inmiddels zijn er meer details uitgelekt over de potentiële transfer. Volgens The Mirror gaat het om Manchester United. Mertens en Napoli zouden gedurende twee uur hebben samengezeten met de Engelse club om een transfer te bespreken.