Stormloop op kaarten Play-Off: ''Antwerp staat voor twee thuisduels''

Stormloop op kaarten Play-Off: ''Antwerp staat voor twee thuisduels''

28-02-2017 11:00

Royal Antwerp FC plaatste zich vorige week na een krankzinnige slotdag voor de beslissende Play-Offs om promotie naar de Jupiler Pro League. De Antwerp-fans kopen massaal hun tickets voor de eerste confrontatie tegen Roeselares.

Stijn Durant van de Gazet van Antwerpen spreekt van een uitgelaten sfeer onder de supporters. ''Deurne-Noord vertoeft sinds zondagavond in een roes, beleefde een boost van formaat, en Wim De Decker is (alweer) de juiste man op de juiste plaats." Volgens de analist zit het met de spirit wel goed. "De spirit is er, als zelfs jongens op de tribune als Nicaise Kudimbana zondagavond precies de Champions League hadden binnengehaald.''

Durant verwacht dat de ploeg twee keer rekenen op een legioen aan supporters. ''Antwerp zal er staan, wees daar maar zeker van. En wees ook maar zeker dat de Great Old voor twee thuiswedstrijden gaat/staat, want omzeggens een volksverhuis zoals op Wembley staat er te gebeuren." Antwerp speelt zondag eerst thuis tegen Roeselare, waarna op zaterdag 11 maart de beslissing valt op het veld van Roeselare. De tickets voor de thuismatch op de Bosuil vlogen dinsdag alvast over de toonbank.