Bailey haalt nog eens uit: 'De manier waarop ik door de fans ben behandeld ...'

Bailey haalt nog eens uit: 'De manier waarop ik door de fans ben behandeld ...'

09-02-2017 07:05
3

Leon Bailey is net niet met slaande deuren vertrokken bij KRC Genk. Al lijkt het wel zo. De Jamaicaan had de laatste weken geen al te beste relatie meer met de fans van de Limburgse club. Daar komt hij nog eens op terug.

Bij zijn vertrek bij Genk kon er geen écht afscheid van de Genkse fans meer af. Toch opvallend. Al heeft de mindere relatie met de supporters er blijkbaar wel iets mee te maken. "Ik heb afscheid genomen van de mensen die dat verdienden. De mensen die mij altijd gesteund hebben", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

"Kijk, ik ben anderhalf jaar in Genk geweest en ik heb alles gedaan voor de club. Elke wedstrijd heb ik het beste van mezelf gegeven. Ik stond altijd open voor interviews en was heel bereikbaar voor de fans, omdat ik weet hoe belangrijk de supporters zijn. Zonder hen is er geen club. Maar ik heb het moeilijk met de manier waarop ik de laatste twee maanden door sommige supporters behandeld ben."

Vooral op social media werd het voor hem te gortig. "Via de sociale media heb ik verwensingen naar mijn hoofd gekregen die ik geen enkele negentienjarige jongen toewens. Daarom nogmaals, ik heb afscheid genomen van de mensen die dat verdienden en ik heb nergens spijt van", besluit Bailey.