Van Meir niet helemaal tevreden: We toonden nonchalance

Van Meir niet helemaal tevreden: "We toonden nonchalance"

27-01-2017 23:39

Lierse deed vrijdag een goede zaak met oog op de tweede periodetitel in de Proximus League. Het ging met 2-3 winnen op het veld van Oud-Heverlee Leuven. Na de match was trainer Eric Van Meir toch een beetje kritisch over het wedstrijdverloop.

Lierse liep in Leuven snel uit naar 0-3. "In de eerste helft zijn we verdiend op voorsprong gekomen. We speelden goed voetbal en waren efficiënt. We hadden veel balbezit. Eigenlijk hadden we dat de hele wedstrijd", aldus de trainer op de persconferentie.

"Met 0-3 gingen we de rust in, maar daarna kregen we een vorm van gemakzucht. We toonden wat nonchalance, zo van: het zal wel loslopen. Iedereen begon zijn taken wat te verwaarlozen."

Zweten geblazen
"Na de rust zagen we ander Oud-Heverlee Leuven. Een OHL dat we kennen met veel lange ballen en veel duelkracht. Daar zijn wij niet sterk in. Op de bank heb ik gezweet, niet extreem maar wel gezweet."

Uiteindelijk was de trainer van Lierse toch een tevreden man. "Ik ben heel tevreden met deze overwinning", besloot Van Meir.