Antwerp aan de beterhand: “In mijn tijd was er alleen miserie”

Antwerp aan de beterhand: “In mijn tijd was er alleen miserie”

23-01-2017 11:44

Antwerp leeft. Dat ziet ook Dennis van Wijk. De ex-trainer van The Great Old was dit weekend met zijn nieuwe ploeg Oud-Heverlee op bezoek in Antwerp. Na de 2-0 zege van Antwerp tegen OHL sprak de Nederlander over zijn voormalige werkgever.

In het seizoen 2012 - 2013 stond Van Wijk aan het roer op de Bosuil. “Antwerp heeft nu de rust die hier in mijn tijd niet was. Toen was er niks, enkel miserie”, is de trainer duidelijk in de Gazet van Antwerpen.

"Nu kan iedereen zich focussen op het voetbal en het publiek staat erachter. Wim De Decker is bovendien de juiste coach, want hij kent de club al. Er zijn dus mogelijkheden. En ze hebben geleerd uit vorig seizoen, toen het net niet lukte."

Rustig blijven
Antwerp voert momenteel de stand in het tweede periodekampioenschap aan. "Lierse laat het ook weer wat afweten, dus ik denk dat ze nu het ijzer moeten smeden. Het moet vooral rustig blijven, maar Wim zal het allemaal wel goed onder controle houden. Hij is niet de man die zomaar in een of andere emotie meegaat."

Lees ookAntwerp verstevigt leiderspositie met simpele zege tegen Oud-Heverlee Leuven