Rode Duivels tegenover elkaar: Mirallas weet hoe je Benteke moet afstoppen

Rode Duivels tegenover elkaar: Mirallas weet hoe je Benteke moet afstoppen

19-01-2017 13:20

Het Everton van Kevin Mirallas en Romelu Lukaku gaat zaterdagmiddag op bezoek bij Crysal Palace. The Toffees zien Christan Benteke als de gevaarlijkste speler bij de opponent. Mirallas weet echter hoe je zijn landgenoot af moet stoppen.

''Je moet hard tegen hem spelen, want daar houdt hij niet van. Als hij geen ruimte heeft om voorzetten in ontvangst te nemen, dan is hij niet gevaarlijk. Maar één kans kan voor hem wel een doelpunt zijn'', zo laat Mirallas weten op de website van Everton.

MIrallas vergelijkt Benteke met ploegmaat Lukaku. ''Hij is zoals Romelu, al hebben ze een verschillende stijl. Hij scoort net als Romelu veel goals in de Premier League en is de gevaarlijste speler van zijn ploeg.'' Mirallas, die tegen Manchester City uitblonk met een goal en assist, heeft echter vertrouwen in een goed resulaat. ''We hebben vertrouwen, maar Crystal Palace is een sterke ploeg in eigen huis en heeft de punten nodig. Als we echter zo sterk spelen als tegen City, dan hebben we een goede kans om te winnen'', besluit de aanvaller.