UPDATE: 'Belgische spits zet handtekening onder vijfjarig contract bij Lille'

UPDATE: 'Belgische spits zet handtekening onder vijfjarig contract bij Lille'

15-01-2017 23:23

David Henen staat op het punt om naar Frankrijk te trekken. De jonge landgenoot, die momenteel voor Everton uitkomt, heeft al heel wat interesse gelokt. Vooral vanuit Frankrijk.

La Derniére Heure meldt dat zowel Olympique Marseille als Lille OSC denken aan de twintigjarige spits. Henen komt amper aan spelen toe bij Everton en zou willen vertrekken. Marseille, dat een nieuwe spits zoekt na het vertrek van Iseka, geniet niet zijn voorkeur. Lille OSC, dat dacht aan Michy Batshuayi, maakt het meeste kans om Henen binnen te halen.

Henen heeft er ondanks zijn jonge leeftijd al een grillig parcours opzitten. De spits, die in de jeugd voor Standard en Anderlecht speelde, kwam nadien nog uit voor Monaco, Olympiakos, Fleetwood Town en Everton.  Bij The Toffees, waar hij al sinds 2014 rondloopt, vertoeft Henen momenteel bij de reserven. Zicht op de eerste ploeg is er niet echt en dus willen andere ploegen hun slag slaan door de talentvolle aanvaller te strikken.

Update 15/01 23.23: Volgens La Dernière Heure zal de transfer van Henen spoedig officieel bekend gemaakt worden. De jonge spits trekt naar Lille OSC. Daar zet hij spoedig zijn handtekening onder een vijfjarig contract.