'Chelsea wil salaris Courtois flink verhogen om hem in Londen te houden'

'Chelsea wil salaris Courtois flink verhogen om hem in Londen te houden'

30-12-2016 10:28

Thibaut Courtois behoort zonder twijfel tot de allerbeste keepers ter wereld. Het is dan ook logisch dat de absolute grootmachten hem graag willen overnemen van Chelsea. De Engelse koploper probeert geïnteresseerde clubs nu voor te blijven.

Spaanse media melden vrijdag dat Courtois bovenaan de verlanglijst staat bij Real Madrid. De Koninklijke zouden hem aan het einde van het seizoen weer terug willen halen naar de Spaanse hoofdstad, nadat hij eerder al uitkwam voor aartsrivaal Atletico Madrid. Real Madrid wil diep in de buidel tasten voor de Rode Duivel en hem met een niet te weigeren bod overtuigen.

Courtois ligt nog tot en met de zomer van 2019 vast bij Chelsea en de Londenaren willen hem koste wat kost behouden. The Blues willen dan ook zo snel mogelijk met Courtois om de tafel te zitten om te praten over een contractverlenging. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Chelsea is van plan om zijn salaris flink te verhogen en hoopt Real Madrid daarmee te snel af te zijn. Chelsea probeerde vorig seizoen al zijn verbintenis open te breken, maar onze landgenoot ging daar toen niet op in.