Game over voor Remacle op de Bosuil: Antwerp neemt straffe beslissing

Game over voor Remacle op de Bosuil: Antwerp neemt straffe beslissing

26-12-2016 23:01

Het verhaal van Jordan Remacle bij Royal Antwerp FC is geschreven. De vleugelaanvaller kwam afgelopen zomer als een van dé topaankopen naar de Bosuil, maar een half jaar later kan hij er alweer opkrassen. Remacle mag zelfs niet mee op winterstage met zijn club.

The Great Old kondigt op de eigen website aan dat de ex-speler van onder meer AA Gent, Sporting Lokeren en Oud-Heverlee Leuven niet van de partij zal zijn in Murcia, waar het vanaf dinsdag zal verblijven. Verdere uitleg over zijn absentie wordt niet gegeven. De voorbije weken viel Remacle al steevast naast de wedstrijdselectie. Ook Djaïd Kasri, Mickaël Malsa, Jordy Verstraeten en Younes Teghmas zullen niet mee afreizen richting Spanje.

Datzelfde geldt overigens ook voor grotere namen als Fabien Camus, Mamoutou N'Diaye en Nicaise Kudimbana. Hun afwezigheid heeft echter wel een heldere verklaring. Camus blijft de komende dagen thuis om familiale redenen. De kans bestaat wel dat de spelmaker later aansluit op stage. De twee anderen vertrekken binnenkort dan weer richting de Afrika Cup. Zowel N'Diaye als Kudimbana zijn opgeroepen voor hun land, respectievelijk Mali en Congo.