OFFICIEEL: Zuivering bij KRC Genk gaat verder, 'Vossen-replica' de deur uit

6 september om 21:42

De transfermarkt voor Belgische clubs is al een tijdje dicht. Maar in sommige landen kunnen nog zaakjes gedaan worden. Het Slovaakse Slovan Bratislava neemt namelijk Aleksandar Cavric van KRC Genk over. 

De jonge Servische aanvaller verlaat na amper twee seizoenen de Luminus Arena. "Aleksandar Cavric verlaat KRC Genk voor het Slowaakse Slovan Bratislava. Dit zijn zowel beide clubs als de speler overeengekomen. De Servische aanvaller kwam in 2014 over van OFK Beograd en stond 17 maal tussen de lijnen voor KRC Genk alvorens uitgeleend te worden aan het Deense Aarhus GF", klinkt het op de website van KRC Genk.

"KRC Genk wenst Aleksandar veel succes toe in zijn verdere loopbaan en rondt hiermee haar uitgaande transfers af", besluit de club. KRC Genk heeft niet veel plezier beleefd aan Cavric. De Serviër werd binnengehaald als de vervanger van Jelle Vossen. Maar Cavric kon geen deuk in een pakje boter shotten. Bij de Genkse fans zal hij altijd herinnerd worden aan de speler, die in maart 2015 de absolute kans mistte om KRC Genk in Play-Off 1 te knallen ten koste van Standard.