Kebano heeft bij zijn afscheid nog een boodschap voor Genk en Charleroi

26 augustus om 23:07

Neeskens Kebano speelt het komende seizoen voor Fulham FC. De Engelse tweedeklasser neemt de Congolees over van KRC Genk. Kebano nam bij zijn vertrek nog even de tijd om afscheid te nemen van Genk én Charleroi.

Op Twitter stuurde Kebano een mooie boodschap naar zijn twee ex-clubs in Belgie, Genk en Charleroi. 'Ik wil de supporters van Charleroi en Genk bedanken voor de steun de voorbije jaren', schrijft hij in een tweet. 'Ik begin aan een nieuw avontuur na mijn handtekening voor het Engelse Fulham. Ik ben bijzonder blij dat ik deze historische club mag vervoegen', klinkt het nog.

Genk nam Kebano vorig seizoen over van Charleroi. Het betaalde een dikke drie miljoen euro voor zijn diensten. Toch werd Kebano nooit een publiekslieveling bij Racing Genk. Hij kon niet aarden op de flank, maar ook centraal speelde hij weinig goede wedstrijden. Nu dreigde hij zijn plaatsje te verliezen, en dus kiest hij voor een Engels avontuur. Een transfersom is niet vrijgegeven, maar vermoedelijk heeft Genk de Congolees nog met winst kunnen doorverkopen.