Nieuwe Genkse aanwinst brandt van ambitie: "Gaan voor de eerste plaats"

11 augustus om 19:07

De fans van KRC Genk hebben er lang op moeten wachten. Maar de eerste transfer is een feit. Bojan Nastic kreeg donderdag zijn vuurdoop voor de pers. De jonge Serviër brandt van ambitie. 

De keuze voor KRC Genk lag voor de hand. "Om heel veel redenen. Ik sprak met Sergei Milinkovic-Savic over KRC Genk. Ik hoorde veel mooie dingen. Dit is een goede club voor mij. Voor mijn carriere is het een grote stap vooruit. Mijn ambities zijn gelijklopend met de club. We mikken altijd zo hoog mogelijk en gaan voor de eerste plaats. Ik hoop dan ook dat we naar de groepsfase van de Europa League gaan", aldus een ambitieuze Nastic bij Click Racing. 

Nastic komt over van FK Vojvodina en moet de concurrentie op de linksachter aangaan met Jere Uronen, die overigens in bloedvorm zit. "Ik hoop dat ik hier eerst goed speel in het team. Daarna zien we wel. Deze ochtend was het mijn eerste training. Goede spelers en toffe mensen. Dat is belangrijk voor het team. Mijn conditie is trouwens heel goed. Dat bewezen de testen. En dat is een goede zaak voor mij."