Genkse voorzitter aast op nieuwe verdediger: "De onderhandelingen lopen"

10 augustus om 07:45

Bij Racing Genk is het nog altijd windstil op de transfermarkt. Er is deze zomer nog geen activiteit geweest, de fans worden stilaan ongeduldig. Voorzitter Herbert Houben reageert in Het Belang Van Limburg.

Vooral de opvolger voor Christian Kabasele is een heikel punt. Volgens de supporters had die er al lang moeten staan. Omar Colley van Djurgardens zou de grootste kanshebber zijn. "De onderhandelingen lopen. We willen elke nieuwkomer inhalen aan een correcte prijs", aldus Houben.

Met Niklas Gunnarsson heeft Djurgardens al een vervanger gehaald, dat moet het dossier veel gemakkelijker maken. "We wisten maandag al dat zij een nieuwe speler beet hadden. We moeten gewoon tot een correct akkoord komen met de andere club, dat is altijd een moeilijke evenwichtsoefening. We kunnen ons echt niet veroorloven om gekke dingen te doen, het surplus op de transferbalans moet ons budget in evenwicht houden", sust Houben de gemoederen. Toch zal Genk niet meer te lang moeten wachten om zijn nieuwe verdediger voor te stellen.