The Sun begaat onwaarschijnlijke blunder: 'Middlesbrough aast op Ekstra Bladet'

The Sun begaat onwaarschijnlijke blunder: 'Middlesbrough aast op Ekstra Bladet'

09-08-2016 12:06
1

De manager van de Deen Nicolai Boilesen is nog altijd aan het zoeken naar een nieuwe ploeg. Boilesen werd al aangeboden bij verschillende Belgische topclubs, maar kennelijk ook bij Middlesbrough. The Sun pikte dat nieuws op ... ongeveer toch.

The Sun heeft geen al te goede reputatie, in het algemeen wordt het blad vooral als een roddelkrant gezien. De geloofwaardigheid van de krant heeft weer een deuk gekregen door een bericht over Boilesen. The Sun noemde hem in het artikel niet Boilesen, maar wel Ekstra Bladet. Helaas voor The Sun is Ekstra Bladet de Deense krant waar het bericht oorspronkelijk in verscheen.

Door de blunder is The Sun al heel de dag het lachertje op Twitter. De redactie van de Engelse krant zal een tijdje nodig hebben om te bekomen van deze fout. Buiten de vermeende interesse van Middlesbrough is er overigens niet veel nieuws meer te rapen over de voormalige linksachter van Ajax. De Belgische clubs lijken (nog?) niet toe te happen, ook al is hij transfervrij. Zijn tekengeld zou het struikelblok zijn.