Rostov wil Tielemans afstoppen: ''We hebben de match goed geanalyseerd''

Rostov wil Tielemans afstoppen: ''We hebben de match goed geanalyseerd''

02-08-2016 22:47

Anderlecht wil woensdagavond ten koste van Rostov FK naar de laatste voorronde van de Champions League. De Russen willen in Brussel de 2-2 uit de heenmatch ongedaan maken. Daarvoor hebben ze de heenmatch uitgebreid geanalyseerd.

De Spaanse centrale verdediger César Navas zei dat op de persconferentie van Rostov. De 36-jarige routinier erkende dat zij vorige week moeite hadden om Youri Tielemans af te stoppen. ''We hebben de match goed geanalyseerd. Ik ga niet uit de doeken doen hoe we Tielemans zullen afstoppen.''

Navas speelde 107 matchen in de Primera Division. In tegenstelling tot zijn collega's heeft hij bovendien veel ervaring met Europees voetbal. Hij probeert zijn kennis over te brengen op de rest van de ploeg. "Mijn ploeggenoten hebben weinig ervaring op Europees niveau. Ik probeer ze advies te geven en te helpen.'' Hij is ook niet nerveus voor de match. ''De Russische competitie haalt een hoog niveau, ik denk niet dat er met Anderlecht een groot verschil is'', besloot Navas.

Kurban Berdyev, de coach van Rostov, sprak dinsdag ook met de media. Hij heeft het tactische plan om Anderlecht te bestrijden al helemaal klaar.