'Standard heeft eventuele opvolger van Santini al gevonden'

'Standard heeft eventuele opvolger van Santini al gevonden'

Gepubliceerd: donderdag 14 juli 2016 om 22:22do 14-07-2016 om 22:22

Standard Luik dreigt Ivan Santini deze zomer kwijt te raken. De Kroatische spits werd donderdag in verband gebracht met het Italiaanse Crotone, dat het afgelopen seizoen naar de Serie A promoveerde. De Rouches zouden al een mogelijke opvolger op het oog hebben.

Mocht Santini inderdaad vertrekken, dan zou Standard de Venezolaanse spits Gelmin Rivas naar Sclessin willen halen. Volgens Deportes zouden de Luikenaars inmiddels al een bod hebben gedaan op de 27-jarige aanvaller. De Zuid-Amerikaan speelt nu nog bij Al-Ittihad Jeddah, een club uit Saoedi-Arabië. Hij toonde zich daar het afgelopen seizoen een goaltjesdief met liefst 19 goals in 25 duels.

Rivas was voordien ook flink op schot in zijn geboorteland. Bij Deportivo Táchira maakte hij 40 doelpunten in 76 wedstrijden. De viervoudig international had met zijn vele goals een belangrijk aandeel in het behaalde kampioenschap tijdens het seizoen 2014/2015. Standard zou wel concurrentie hebben voor de spits. Naar verluidt staat Rivas ook in de belangstelling van het Engelse Portsmouth.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws