Vossen rekent af met Genkse fans: "Veel kwetsende dingen moeten slikken"

6 juli om 08:07

Jelle Vossen maakte vorige zomer een zeer controversiële overstap. Hij ging als ex-speler van Genk naar Club Brugge, en dat schoot me de Limburgers in het verkeerde keelgat. Een landstitel later kan Vossen de kwetsende opmerkingen terug een beetje relativeren.

Vossen staat niet altijd in de basis bij Club Brugge, maar de goede resultaten maken voor hem duidelijk heel veel goed. "Meteen de titel in mijn eerste jaar: het kan haast niet beter. Ik ben heel blij dat ik die buitenlandse ervaring heb kunnen opdoen, maar Club is de juiste stap gebleken. Die titel waar iedereen in Brugge al zo lang op wachtte en het bijhorende ticket voor de Champions League waren bepalend in mijn keuze", vertelt hij aan Het Belang Van Limburg.

Vossen wil niet meer te ver achterom kijken, maar het is duidelijk dat de fans van Genk zich tegen hem hebben gekeerd. "Ik heb heel veel kritiek en kwetsende dingen uit Genk moeten slikken en in mijn ogen kon ik die kritiek met maar één iets weerleggen: de titel. En zo geschiedde."