Breaking news

Eriksen traint bij zijn ex-ploeg: "We hebben contact gehouden"

Genk kent eerste tegenstander in kwalificatieronde voor de Europa League

Genk kent eerste tegenstander in kwalificatieronde voor de Europa League

Gepubliceerd: maandag 20 juni 2016 om 14:50ma 20-06-2016 om 14:50

KRC Genk kent zijn eerste tegenstander in de Europa League. In de tweede kwalificatieronde van het toernooi nemen de Limburgers het op tegen de winnaar uit het duel tussen Rabotnicki (Macedonië) en Buducnost Podgorica (Montenegro).

Genk moet nog even wachten om te weten tegen wie het exact moet spelen, maar het zal alvast één van de volgende twee tegenstanders worden: Rabotnicki (de nummer vier in Macedonië) of Buducnost Podgorica (de vice-kampioen van Montenegro). Op 30 juni spelen de twee ploegen voor het eerst tegen elkaar. Op 7 juli staat de terugwedstrijd gepland, daarna kent Genk officieel zijn eerste tegenstander.

Het Europese verhaal voor Genk begint op 14 juli. De Limburgers spelen dan eerst thuis tegen de winnaar uit het duel. Voor Genk is het de eerste ronde in de Europa League. Zeker van de groepsfase is het echter nog niet. Daarvoor moet het eerst doorstoten naar de derde kwalificatieronde en de Play-Offs, de volgende rondes in de Europa League. Als het in de Play-Offs ook weet door te stoten, is het zeker van de groepsfase.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Is dit een haalbare kaart voor Genk?

Ja
95%
Nee
5%
(1453 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws