'Lokeren doet transfervrije flankaanvaller van FC Twente een voorstel'

'Lokeren doet transfervrije flankaanvaller van FC Twente een voorstel'

16-06-2016 12:21

KSC Lokeren wil snel aan het nieuwe seizoen beginnen met enkele nieuwe versterkingen. Igor Vetokele en Tom De Sutter worden genoemd als nieuwe aanwinsten. Ook de Nederlander Jerson Cabral staat op het verlanglijstje.

De vleugelaanvaller kwam vorig seizoen uit voor FC Twente. Door zijn aflopend contract is hij gratis op te pikken bij de Nederlandse club. Het Nieuwsblad weet dat Cabral al een voorstel heeft ontvangen van Lokeren. Het is nog onduidelijk of de flankaanvaller een transfer naar België ook ziet zitten. Lokeren is niet de enige ploeg die interesse toont. Zo zou ook het Turkse Kayserispor bezig zijn om Cabral vast te leggen.

Afgelopen seizoen kwam de dribbelaar 24 keer uit voor de Tukkers. Hij maakte zes treffers in competitie. Voorheen speelde Cabral voor Willem II, ADO Den Haag en Feyenoord. De vleugelaanvaller heeft een dubbele nationaliteit en kwam al uit voor Jong Oranje. Hij werd onlangs geselecteerd voor de nationale ploeg van Kaapverdië, maar kwam daarvoor nog niet in actie.