Beide zonen van Wilmots lijken STVV te verlaten

Beide zonen van Wilmots lijken STVV te verlaten

07-06-2016 08:29

STVV moet met lede ogen aanzien hoe twee talenten andere oorden gaan opzoeken. Reno (19) en Marten (17) Wilmots verlaten naar alle waarschijnlijkheid de Kanaries om hun geluk te beproeven bij Standard Luik.

De twee zonen van bondscoach Marc Wilmots spelen al jarenlang bij de Truiense jeugd en de oudste van de twee speelde onlangs nog kampioen met de U19. Nu is het tijd voor een nieuwe stap in hun carrière. Bij STVV vinden ze het uiteraard een jammere zaak. "Reno en Marten hebben altijd aangegeven dat ze graag bij STVV waren", aldus manager Philippe Bormans in Het Belang van Limburg.

"Ze wilden vooral zekerheid dat STVV tot de Elite A zou blijven behoren. Intussen viel die beslissing bij de bond en hoort STVV daar wel degelijk nog bij. Maar de familie Wilmots heeft die beslissing blijkbaar niet afgewacht. Ze gaven hun zegen al aan Standard. Ik vermoed dus dat er hen daar betere beloftes gedaan werden. Beide spelers hadden bij ons nog geen contract, dus valt er weinig te discussiëren", besluit Bormans