Leekens bewondert gedegradeerde middenvelder en wil slag slaan

Leekens bewondert gedegradeerde middenvelder en wil slag slaan

04-06-2016 18:02

Bij Lokeren zijn ze niet van plan John Bostock zomaar uit hun vizier te laten lopen. De middenvelder degradeerde het afgelopen seizoen met OH Leuven, maar kan op heel wat interesse rekenen uit het buitenland. Toch hoopt Lokeren Bostock in België te houden.

Of de Waaslanders hun slag gaan thuis halen, valt echter sterk te betwijfelen. Bostock staat immers in de belangstelling van een resem buitenlandse clubs. Het Laatste Nieuws maakt gewag van interesse uit China en Cyprus. Daarnaast zou de Engelse tweedeklasser QPR de speler van OHL een voorstel gedaan hebben. Voorlopig hapt de linkspoot echter niet toe, mede omdat zijn vrouw graag in België zou blijven.

Bij Lokeren zou vooral Georges Leekens een fan zijn van de 24-jarige Bostock. Dat de Britse middenvelder, die ook de Trinidadiaanse nationaliteit heeft, zal vertrekken aan Den Dreef staat zo goed als vast. Bostock liet namelijk een clausule in zijn contract opnemen om bij een eventuele degradatie aan een laag bedrag te kunnen vertrekken. Eerder verliet ook die andere sterkhouder, Yohan Croizet, de Leuvenaars al. De Fransman speelt volgend seizoen in het geel en rood van KV Mechelen.