Haalt Anderlecht opnieuw verdediger weg bij Racing Genk?

Haalt Anderlecht opnieuw verdediger weg bij Racing Genk?

17-05-2016 11:18
6

Anderlecht heeft voor de tweede keer op rij geen titel gepakt, en het beseft dus dat er iets moet gebeuren. Eén van de probleemposities was dit jaar ongetwijfeld de rechtsachter, en Anderlecht heeft wel een heel bijzondere oplossing bedacht.

De Waalse krant L'Avenir meent te weten dat Anderlecht heel graag Timothy Castagne zou overnemen van Racing Genk. Die was dit seizoen lang out na een oogoperatie, maar staat nu terug in de basis bij Genk. Anderlecht heeft een betrouwbare rechtsback nodig, want Stephane Badji, Michael Heylen en Rafael Galhardo hebben nog niets laten zien op die positie. Anthony Vanden Borre wel, maar die is nog steeds persona non grataen zal deze zomer waarschijnlijk zijn koffers pakken bij Anderlecht.

Zo herhaalt de geschiedenis van vorige zomer zich, want toen haalde Anderlecht met Kara Mbodji ook al een verdediger weg bij Genk. Dat werd echter geen onverdeeld succes. Ook voor Castagne zal er overigens stevig betaald moeten worden, want de Luxemburger heeft bij Racing Genk nog een contract tot de zomer van 2019.