Walsh eerlijk: Begrijp dat coach hem heeft laten staan

Walsh eerlijk: "Begrijp dat coach hem heeft laten staan"

14-05-2016 15:18

Sandy Walsh heeft iets met Oostende. Eind oktober mocht hij aan de kust Timothy Castagne aflossen. Dit weekend herhaalt zich dat scenario. De resterende matchen zijn voor hem. In Het Belang van Limburg praat hij over zijn seizoen.

Walsh is tevreden met de speeltijd die hij krijgt. "Ik heb dit seizoen al meer gespeeld dan ik verwacht had. Niet vergeten, ik begon met een voetblessure aan het seizoen." In totaal mocht hij bij zijn vorige comeback 21 keer op rij opdraven. Na de rode kaart tegen Standard kwam hij niet meer terug in de ploeg. Het gevolg: Walsh krijgt pas nu, door een schouderblessure van Castagne, zijn eerste speelminuten in PO1.

"Ontgoochelend", bekent de 21-jarige Nederlander. "Ik ben keihard blijven werken. Maar, eerlijk is eerlijk, Castagne heeft het goed gedaan. Dus begrijp ik wel dat de coach hem heeft laten staan." Drie of vijf wedstrijden hebben Genk en Walsh nog voor de boeg. "Ik zit in ieder geval nog fris en kijk uit naar het duel met mijn goeie vriend Jordan Lukaku. We kennen mekaar van bij Anderlecht, we zaten zelfs samen op de schoolbanken. Ik heb hem zopas gefeliciteerd met zijn EK-selectie." Walsh weet nog niet wat het volgende seizoen zal brengen. "Daar wil ik niet op vooruitlopen. Dat zijn zorgen voor later."

No Poll