Keet weigert voorstel Kortrijk en wil naar het buitenland

Keet weigert voorstel Kortrijk en wil naar het buitenland

Gepubliceerd: donderdag 12 mei 2016 om 07:27do 12-05-2016 om 07:27

Darren Keet neemt meer dan waarschijnlijk afscheid van KV Kortrijk na vijf seizoen. De Zuid-Afrikaanse doelman kreeg nog een voorstel van de club, maar weigerde. Hij lonkt naar een overgang naar een Amerikaanse club.

Keet is einde contract in het Guldensporenstadion en verbaasde zich er in februari al over dat hij nog geen voorstel kreeg om te verlengen. In april schoot de club dan toch in actie, maar het voorstel voor twee seizoenen kon de Zuid-Afrikaan niet overtuigen. Hij verlaat de Kerels meer dan waarschijnlijk na dit seizoen, meldt Het Laatste Nieuws.

De doelman zou dicht bij een overgang naar de Verenigde Staten staan. Om welke club het gaat, is niet precies duidelijk. Minnesote United toonde eerder al interesse, maar trok vorige week nog een doelman aan.

Keet kwam in de zomer van 2011 over van het Zuid-Afrikaanse Bidvest Wits FC, waar hij ook zijn opleiding kreeg. De nu 26-jarige goalie ontpopte zich meteen tot eerste doelman. Hij speelde dit seizoen alles in de reguliere competitie. In Play-Off 2 stond hij zijn plaats af aan Michalis Sifakis.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws