Scoringsmachine gunt fans perfect afscheid: Italië wordt een nieuwe bladzijde

Scoringsmachine gunt fans perfect afscheid: "Italië wordt een nieuwe bladzijde"

08-05-2016 07:32

Sporting Lokeren verpletterde zaterdagavond KV Mechelen met 5-1. Hamdi Harbaoui speelde de hoofdrol. De spits van Sporting Lokeren scoorde vier doelpunten. Beter kan je aan je afscheidsronde niet beginnen. 

De Tunesiër maakte bekend dat hij na het seizoen naar Udinese vertrekt. Maar eerst trakteerde Harbaoui zijn fans op een waardig afscheid. "Ik wilde het seizoen mooi afsluiten en Lokeren bedanken, want ik vertrek wellicht voor drie seizoenen naar Udinese. Ik wil altijd vooruitgang maken en bijleren. Italië wordt een nieuwe bladzijde in mijn carrière", klinkt het op Sporza

"Ik heb mooie jaren gekend in België en ben hier topschutter geweest. Ik hou enkel goede herinneringen over aan het land. Ik ben ook blij dat Lokeren zijn niveau heeft teruggevonden op het einde van dit seizoen", gaat de Lokerse sluipschutter verder, die er tegen KV Mechelen vier tegen de touwen joeg. "Het is de eerste keer dat me dat lukt in België. De ploeg speelde ook een heel goede wedstrijd. We hadden niets te verliezen en iedereen had er plezier in."