Breaking news

Anderlecht bezig aan langste ongeslagen reeks van het seizoen van alle JPL-clubs

De Witte wil aartsrivaal Club Brugge een klap toedienen

De Witte wil aartsrivaal Club Brugge een klap toedienen

Gepubliceerd: vrijdag 6 mei 2016 om 10:30vr 06-05-2016 om 10:30

AA Gent maakt nog kans op een tweede landstitel, maar dan moet alles wel meezitten. Winnen tegen Club Brugge zou al veel kunnen helpen, maar wat als de grote rivaal kampioen wordt. Ivan De Witte houdt in ieder geval rekening met dat scenario.

Club Brugge heeft de beste papieren om voor het eerst in maar liefst 11 jaar kampioen te worden. De Witte is geen graag geziene gast op Jan Breydel, dat is doorheen de jaren wel duidelijk geworden. Toch wil hij geen slechte verliezer zijn als het misloopt voor zijn team.

"Club Brugge heeft onze ­titel vorig seizoen erkend, wij zullen even sportief reageren. Club Brugge zou een verdiende kampioen zijn. Ze zijn net zoals wij vorig jaar de beste ploeg van Play-off 1. Maar op basis van het hele seizoen vind ik dat wij een streepje voor hebben", maakt hij wel duidelijk in Het Nieuwsblad.

Gent verloor de laatste drie confrontaties met Club, maar die waren allemaal op verplaatsing. "De match van zondag moet nog gespeeld worden. De voorbije drie duels werden steeds in Jan Breydel ­betwist, nu spelen we in ons stadion. Dat is een ander gegeven. We zullen óns nieuwe lied spelen en ónze grond verdedigen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws