Lokeren kwaad op Boucaut: Altijd problemen met hem

Lokeren kwaad op Boucaut: "Altijd problemen met hem"

30-04-2016 23:45

Lokeren leek op bezoek bij Charleroi lang op weg naar de zege, maar slikte in de slotfase na een onterecht toegekende hoekschop de 2-2. Coach Georges Leekens en doelman Davinio Verhulst namen na de wedstrijd scheidsrechter Alexandre Boucaut onder vuur.

"Als je niet ziet dat David Pollet die bal buiten kopt, dat grenst aan het ongelooflijke", trok Leekens fel van leer voor de camera's van Stadion. "Het was duidelijk geen hoekschop. Het is jammer voor Boucaut, maar altijd als wij hem hebben, zijn er problemen. Wij hebben wel degelijk ambitie, maar daar kan je niet tegen op. Straks kopt hij ze nog zelf binnen", klonk de Lokeren-trainer scherp.

Ook Verhulst, die bij het eerste tegendoelpunt niet vrijuit ging, was niet te spreken over Boucaut. "Het is niet alleen met ons punten, maar ook met ons geld dat ze beginnen spelen. Het leeft echt in de spelersgroep. In de twee ontmoetingen met STVV werden we ook telkens benadeeld. Het begint echt op te vallen...", laat aldus een ontgoochelde Verhulst.