OFFICIEEL: Waasland-Beveren haalt versterking uit Franse Derde Klasse

OFFICIEEL: Waasland-Beveren haalt versterking uit Franse Derde Klasse

30-04-2016 14:09

Waasland-Beveren heeft een versterking gehaald. De centrale verdediger Rudy Camacho komt volgend seizoen uit voor de laagvlieger. De 25-jarige Fransman komt transfervrij over van Sedan Ardennes. Hij zette zijn handtekening onder een contract voor twee seizoenen met optie op een derde.

Camacho was vorig seizoen een grote sterkhouder bij derdeklasser Sedan. Hij was er zelfs de kapitein. De Fransman stond meer dan vijftig keer uit voor de club. Hij werd opgeleid bij AS Nancy-Lorraine, waar hij tot 2012 voor voetbalde. In het seizoen 2014/2015 verhuisde Camacho naar Sedan.

De verdediger kijkt enorm uit naar zijn periode bij Waasland-Beveren. "Er was interesse van andere clubs, maar het project van de club sprak me erg aan. Ik heb me goed geïnformeerd en ontmoette ook al even Stijn Vreven, die me kwam bekijken in Frankrijk. De spelers ken ik nog niet persoonlijk, maar zij die in Frankrijk speelden, zoals Steeven Langil, natuurlijk wel van naam", vertelt hij op de officiële website van Waasland-Beveren.

"Wij heten Rudy van harte welkom op de Freethiel en wensen hem veel sportieve successen toe in de komende jaren! Hij is na Aaron Dhondt, Niels De Schutter en Alessandro Cerigioni de vierde zomeraanwinst van geel-blauw", klinkt het nog.