'Eersteklasser zoekt versterking en vindt twee spelers bij Standard'

29 april om 14:10

Het seizoen is nog niet voorbij, maar een pak eersteklassers werken al aan de ploeg voor volgend seizoen. Daar hoort Sint-Truiden bij. STVV kon ei zo na de degradatie ontlopen. De Limburgers willen volgend seizoen geen mal figuur slaan en zoeken naar versterking.

De Kanaries zouden die versterking bij Standard gevonden hebben. Volgens La Capitale toont STVV interesse in twee spelers van de Rouches. De eerste speler die op het verlanglijstje staat is Deni Milosevic. De middenvelder wordt momenteel verhuurd aan Waasland-Beveren. Hij ligt na dit seizoen nog één jaar onder contract bij Standard. Er is interesse vanuit het binnen- en het buitenland.

STVV is ook nog op zoek naar een nieuwe doelman. De Truienaren rekenen op een vertrek van William Dutoit en zoeken een opvolger. Dat moet de jonge Lucas Pirard worden. De doelman wordt uitgeleend aan Lommel United, waar hij bijzonder veel indruk maakt. Hij lijkt bij de Rouches tweede doelman te gaan worden, achter Guillaume Hubert. Maar STVV wil van hem dus een eerste doelman maken.