OFFICIEEL: Trossard heeft besluit genomen over zijn toekomst

OFFICIEEL: Trossard heeft besluit genomen over zijn toekomst

22-04-2016 13:51

Het lijkt erop dat Leandro Trossard deze zomer toch bij Racing Genk blijft. De jonge aanvaller heeft namelijk een nieuw contract getekend dat hem tot 2020 in Genk houdt. Dat meldt Genk via de officiële website.

Er circuleerden deze week verschillende geruchten over Trossard, hij zou bijvoorbeeld naar Red Bull Salzburg of zelfs naar Anderlecht kunnen. Manager Josy Comhair zou ook gedreigd hebben met de Wet van '78, maar nu wordt de zaak een pak duidelijker. Ondanks die aanbiedingen heeft Trossard gewoon een nieuwe overeenkomst getekend in Limburg. Dat was ook nodig, want zijn eerdere contract liep maar tot de zomer van 2018. 

Trossard gooide dit seizoen hoge ogen bij Oud-Heverlee Leuven, hij maakte 9 doelpunten en was ook nog goed voor 6 assists. "KRC Genk bevestigt hiermee haar vertrouwen in Trossard, en kijkt uit naar zijn terugkeer in de Cristal Arena", staat nog te lezen in het persbericht. Met Leon Bailey, Thomas Buffel en Neeskens Kebano gaat Trossard volgend seizoen wel beenharde concurrentie hebben op zijn favoriete positie.