Ferrara moet opstelling wijzigen na blessure van doelman

Ferrara moet opstelling wijzigen na blessure van doelman

21-04-2016 14:17

Standard Luik speelt vrijdag om 20u30 tegen Moeskroen-Péruwelz in Play-Off 2. Trainer Yannick Ferrara had al een keuze gemaakt tussen zijn drie doelmannen, maar had slechts nieuws te melden op de persconferentie.

De coach van Standard wilde Victor Valdés weer een kans onder de lat geven, maar dat blijkt niet meer mogelijk. ''Valdes is geblesseerd geraakt. Hij blesseerde zich op training aan de schouder. Het is voor hem onmogelijk te spelen tegen Moeskroen'', aldus Ferrera.

Ferrera gaf ook al de naam van diens vervanger mee aan de aanwezige pers. ''Aangezien Valdes niet speelt, zal Hubert nu spelen. Voor het overige verwacht ik een stevige reactie van mijn team.'' De 22-jarige Hubert speelde op 3 april tegen Westerlo (1-0 winst) zijn laatste duel voor de Rouches.

Het is voorlopig nog geen gelukkige samenwerking tussen Valdés en Standard. De 34-jarige doelman kwam in de winter op huurbasis over van Manchester United, maar de ex-doelman van FC Barcelona kon nog geen indruk maken. Hij speelde tot op heden dan ook pas zes duels in de Jupiler Pro League. Valdés stond wel in de basis toen de club de Beker van België veroverde ten koste van Club Brugge.