Okaka heeft verrassende analyse: Racing Genk maakte het meeste indruk

Okaka heeft verrassende analyse: "Racing Genk maakte het meeste indruk"

20-04-2016 14:45

Stefano Okaka staat er helemaal in deze Play-Off 1, tegen Club Brugge speelde hij een dijk van een match. Hij denkt dat Anderlecht, Club Brugge en AA Gent evenveel kans maken op de titel, al staat hij pas echt te kijken van een andere concurrent.

Okaka is van geen enkele verdediger bang, maar het duo achterin bij Racing Genk is toch te duchten. "Club, Anderlecht en Gent hebben elk weer 33 procent kans op de titel. Al was Genk de ploeg die het meeste indruk op mij maakte. Sebastien Dewaest is de moeilijkst te bespelen verdediger, want geflankeerd door Christian Kabasele is hij erg sterk en hij kent alle trucs", maakt Okaka een opmerkelijke analyse in Het Nieuwsblad.

Genk staat achterin dit seizoen erg stevig, het heeft nog maar 32 tegengoals gepakt. Dat is maar 2 meer dan Anderlecht, de beste verdediging van het land. De Limburgers hebben echter nog maar 48 doelpunten gemaakt, daarmee hebben de slechtste aanval van alle ploegen in Play-Off 1. Voorin in de heenronde van de reguliere competitie was scoren een heel groot probleem voor Genk.