Messen worden geslepen: Wij passen ons niet aan, dat hebben wij nooit gedaan

Messen worden geslepen: "Wij passen ons niet aan, dat hebben wij nooit gedaan"

19-04-2016 18:02

Woensdag begint KRC Genk aan een tweeluik in de Cristal Arena. Eerst krijgen de Limburgers leider Club Brugge over de vloer. Zondag komt ook uittredend landskampioen AA Gent op bezoek. KRC Genk-coach Peter Maes belooft Blauw-Zwart alvast een warm onthaal. 

KRC Genk is de ploeg in vorm. Maes wil echter profiteren van de positieve vibe. Daarom mikt de Lommelaar op de derde plaats. "Onze thuiswedstrijd tegen Brugge heeft bewezen dat wij het in eigen huis ook konden tegen de grote drie. Dat hadden we nodig voor het geloof in de toekomst. De wetenschap dat wij niet alleen controlerend voetbal konden spelen heeft ons gesterkt", aldus Maes op de clubwebsite

"Afgelopen zondag heb ik gezien dat Club Brugge heel veel vertrouwen heeft. Zij verplichtten Anderlecht om non-Anderlechts te spelen. Maar wij passen ons niet aan, dat hebben wij nooit gedaan. Er zijn misschien wat positiewissels geweest op basis van talent maar het is belangrijk om duidelijkheid te hebben. Wij willen wel degelijk voor prijzen gaan maar wij kijken ook verder."

No Poll