Jongeling van Club Brugge hengelt naar nieuwe uitleenbeurt

Jongeling van Club Brugge hengelt naar nieuwe uitleenbeurt

11-04-2016 10:30

Club Brugge heeft voorlopig nog niet veel plezier beleefd aan de Fransman Jean-Charles Castelletto. De centrale verdediger kwam over van Auxerre in de Ligue 2, maar komt nog te kort voor het grote werk. Hij wil zelf dan ook nog een keer uitgeleend worden.

De Fransman wordt momenteel al verhuurd aan Moeskroen-Péruwelz, waar hij veel meer speelminuten krijgt dan bij Club. Hij voelt zich duidelijk heel goed bij zijn nieuwe ploeg, en wil graag nog wat langer blijven. "Het zou me niet storen om opnieuw uitgeleend te worden, het hangt van de coach af. Sinds ik arriveerde bij Moeskroen heb ik ervaring opgedaan. Ik voel me echt goed hier", laat hij nog optekenen in La Meuse.

De vraag is natuurlijk wat Club Brugge wil doen met Castelletto, die vorige zomer voor 500.000 euro werd binnengehaald. Met Bjorn Engels, Stefano Denswil, Benoît Poulain en Brandon Mechele heeft Club vier centrale verdedigers die waarschijnlijk blijven, een nieuwe uitleenbeurt zou dus een oplossing kunnen zijn. Castelletto kan echter ook op de backposities of op het middenveld spelen, en daar is de spoeling dunner bij Club.