Preud'homme ziet spelers uitvallen, lappenmand van Anderlecht loopt leeg

Preud'homme ziet spelers uitvallen, lappenmand van Anderlecht loopt leeg

11-04-2016 07:58

Elke liefhebber van het Belgische voetbal kijkt nu al uit naar aankomende zondag. Dan ontvangt Anderlecht Club Brugge. Beide trainers hopen hun sterkste team aan de aftrap te krijgen, maar mogelijk zal dat eenvoudiger worden voor Besnik Hasi dan voor Michel Preud’homme.

Volgens Het Nieuwsblad loopt de lappenmand van Anderlecht stilaan leeg. Leander Dendoncker zat zaterdag al op de bank tegen Zulte Waregem en lijkt fit te raken voor de topper. Ook Matias Suarez, Frank Acheampong en Olivier Deschacht zijn op de weg terug. Indien Anderlecht over deze vier spelers kan beschikken, krijgt het er een kwaliteitsinjectie bij.

Bij Club Brugge liggen de kaarten heel anders. Mogelijk mist het drie spelers in het Astridpark. Jelle Vossen haakte in laatste instantie af voor de topper tegen AA Gent en ook Anderlecht halen wordt moeilijk. Ruud Vormer viel dan weer geblesseerd uit tegen de Buffalo’s. Hij verdraaide zijn knie. Tot slot is ook Lior Refaelov een twijfelgeval. Tegen AA Gent nam hij al een risico door met pijnstillers te spelen.

No Poll