Lukaku heeft slecht nieuws voor Everton-fans: Ik wil Champions League spelen

Lukaku heeft slecht nieuws voor Everton-fans: "Ik wil Champions League spelen"

26-03-2016 15:18

Everton staat op een 12e plaats en dat is niet echt goed nieuws voor de fans van de Engelse club. Op sportief vlak valt het eigenlijk allemaal wel een beetje mee, maar een zekere Romelu Lukaku wil volgend seizoen de Champions League spelen. 

Wat dus gewoon wil zeggen dat Lukaku op een transfer aast. De Belgische international wil schitteren op het Kampioenenbal en dat zal dus niet lukken als hij op de loonlijst van Everton blijft staan. Dat maakte Lukaku ook duidelijk in een interview met Sky Sports. "Natuurlijk moet ik in de Champions League spelen. Dat is het doel en liefst al voor volgend seizoen."

Duidelijke taal dus van Lukaku, die ook meteen de geruchten van een terugkeer naar Chelsea weglacht. "Ik heb niets meer te bewijzen aan Chelsea. Zowel de club als ikzelf hebben de zaak achter ons gelaten. Het was gewoon de beste oplossing voor beiden. Ik heb door Chelsea te verlaten meer speelkansen gekregen. Maar wij zullen zien wat de toekomst brengt", aldus de Everton-speler. Vader Roger Lukaku ziet zijn zoon graag uitkomen voor Bayern München of Manchester United