'Chelsea en Hiddink zijn nu al helemaal klaar met 'ongeïnspireerde' Pato'

'Chelsea en Hiddink zijn nu al helemaal klaar met 'ongeïnspireerde' Pato'

17-03-2016 10:33

Het avontuur van Alexandre Pato bij Chelsea dreigt uit te lopen op een waar fiasco. Braziliaanse en Britse media melden deze week dat de spits mogelijk binnen afzienbare tijd terugkeert naar Zuid-Amerika. 

Chelsea huurde de 26-jarige Pato in januari van Corinthians. Het was de bedoeling dat de international van Brazilië bij The Blues zou gaan fungeren als stand-in voor Diego Costa. Maar sinds zijn rentree speelde Pato nog geen minuut voor Chelsea. De voormalig speler van AC Milan is nog altijd niet wedstrijdfit. Bovendien zou hij op trainingen een 'ongeïnspireerde' indruk maken, weet het Braziliaanse medium Lance. 

Om die reden heeft Chelsea sowieso al besloten om de optie tot koop op Pato niet te gaan lichten. Interim-manager Guus Hiddink zou aan de clubleiding van de Premier League-grootmacht hebben laten weten dat hij eigenlijk helemaal niet meer zit te wachten op de aanvaller. Beide partijen kunnen op korte termijn dus besluiten dat Pato net zo goed nu al kan terugkeren naar Zuid-Amerika.