'Chelsea komt met krachtig statement over de toekomst van Hazard'

'Chelsea komt met krachtig statement over de toekomst van Hazard'

10-03-2016 23:25

De kogel lijkt door de kerk: Eden Hazard blijft bij Chelsea. Dat weet de Engelse krant The Telegraph. Hazard heeft aan populariteit ingeboet, maar het bestuur van de Londense club wil de Belgische international niet verkopen. 

Chelsea maakt volgens The Telegraph een einde aan de geruchten. Zowel Real Madrid als Paris Saint-Germain mogen de komst van de Belgische international op hun buik schrijven. Volgend seizoen neemt Antonio Conte het roer over. Het Chelsea-bestuur gelooft dat de Italiaanse succescoach van Hazard weer die frivole dribbelkont van vorig seizoen kan maken. De Londense club heeft ook flink geïnvesteerd in Hazard en wil ook niet dezelfde fout maken als bij Romelu Lukaku en Kevin De Bruyne. 

De Rode Duivel krijgt de laatste maanden steeds vaker kritiek. Hazard werd dit seizoen geplaagd door blessures en kon nooit zijn normale niveau halen. De fans verweten de Belg ook de uitschakeling in de Champions League. Woensdag moest Hazard geblesseerd de strijd staken tegen Paris Saint-Germain. Sommigen dachten dat Hazard dit met voorbedachte rade deed aangezien hij, volgens kwatongen, graag bij de Parijse club wil spelen.