Niet enkel Belgische top is wild van Edmilson, ook Nederlandse topper meldt zich

Niet enkel Belgische top is wild van Edmilson, ook Nederlandse topper meldt zich

18-11-2015 07:26

De supporters van STVV genieten in november en december best nog even van Junior Edmilson, want in januari vertrekt hij zo goed als zeker op Stayen. Niet alleen de Belgische top toont interesse, volgens Het Laatste Nieuws is nu ook het Nederlandse Ajax erg gecharmeerd door de Braziliaanse dribbelkont.

"Ik ga ervan uit dat ik in januari vertrek", stelt Edmilson in de krant. De supporters van STVV hoeven dus nog weinig hoop koesteren, dat hij blijft. Ajax kwam hem naar verluidt al een paar keer scouten.

Dat Ajax interesse toont in Edmilson is slecht nieuws voor de Belgische clubs. Vooral AA Gent en Standard willen hem ook graag aantrekken tijdens de winterstop. Daarnaast staat Edmilson ook op de schaduwlijsten van Anderlecht en Club Brugge. Die laatste twee ploegen zijn voorlopig minder concreet. Uit Turkije toont Bursapor nog interesse.

De middenvelder staat nog maar tot het einde van dit seizoen onder contract bij STVV. Er is wel een optie in het contract aanwezig, waardoor er nog één seizoen kan bijkomen. Edmilson is aan vierde seizoen bezig op Stayen. Vorig seizoen hielp hij STVV mee promoveren.