Anderlecht-speler steunt flaterende Bruggeling: Hem niks verwijten

Anderlecht-speler steunt flaterende Bruggeling: "Hem niks verwijten"

06-11-2015 15:34

De jonge Rode Duivels speelden een schitterend WKU17, maar in de halve finale tegen Mali ging het even mis. Doelman Jens Teunckens blunderde bij het tweede Malinese doelpunt. België verloor de partij uiteindelijk met 1-3, maar er wordt niet met de vinger gewezen naar de onfortuinlijke doelman van Club Brugge. 

Teunckens speelde tot dat moment een uitstekend tornooi en is nog steeds kanshebber om uitgeroepen te worden tot Beste Doelman van het WKU17. Maar de blunder gaat toch de wereld rond. "Maar we mogen Jens niets verwijten. Hij houdt ons al een heel toernooi recht met prachtige saves", zegt Jorn Vancamp, aanvaller van RSC Anderlecht op het Youtube-kanaal van de KBVB

De jonge Rode Duivels gingen na de flater van Teunckens op zoek naar de aansluitingstreffer, maar die kwam er helaas niet. "We wilden als team de flater van Teunckens recht zetten en hebben toen alles op alles gezet, maar toen viel die spijtige 3-1. We zijn wel heel trots op de halve finale die we hebben gespeeld", sluit Vancamp met een positieve noot af. Het WKU17 is wel nog niet afgelopen voor de Belgen. Zondag spelen de Rode Duivels nog voor de derde plaats.