Genk blijft speuren naar nieuw bloed: sterkhouder van KV Mechelen in beeld
Genk heeft twee verdedigers uit Belgische competitie op het oog

Genk blijft speuren naar nieuw bloed: sterkhouder van KV Mechelen in beeld

06-08-2015 08:49

Het huiswerk van Racing Genk is voorlopig nog niet af, een extra verdediger zou bijvoorbeeld welkom zijn als Kara Mbodji vertrekt. Misschien haalt Genk die wel uit de eigen competitie, want bij KV Mechelen zit een interessant talentje.

Het Nieuwsblad weet dat Genk een oogje heeft op Milos Kosanovic. De 25-jarige Serviër kwam pas vorig jaar naar KV Mechelen, maar de voormalige belofteninternational groeide er heel snel uit tot een sterkhouder binnen het team. Hij staat ook bekend als een specialist in penalty's en vrijschoppen, zeer zeldzaam voor een centrale verdediger.

Een andere optie die Genk overweegt is de Zwitser Mijat Maric, hij werkte al met coach Peter Maes bij Sporting Lokeren en die weet dus welk vlees hij in de kuip heeft. De optie Maric is echter minder waarschijnlijk, want hij heeft heel recent nog bijgetekend op Daknam. Voorzitter Roger Lambrecht kennende wordt hij zeker deze zomer nog aan dat contract gehouden. Kosanovic is echter ook geen gemakkelijk dossier, hij ligt nog tot 2018 onder contract Achter De Kazerne. Racing Genk zal voor beide spelers dus behoorlijk diep moeten gaan.