Sterkhouder: Als er een mooie aanbieding komt, moet het voor iedereen goed zijn
Sterkhouder nog niet weg

Sterkhouder: "Als er een mooie aanbieding komt, moet het voor iedereen goed zijn"

27-04-2015 23:05

KV Mechelen ligt ondanks de nederlaag van afgelopen weekend tegen Racing Genk nog steeds op koers op Play-off 2 te winnen. Een van de architecten van dat succes is de Servische linksachter Ivan Obradovic.

Obradovic liet zich bij KV Mechelen TV al uit over de sfeer tijdens zijn eerste seizoen bij KV, maar vertelde ook over zijn toekomstplannen. Mechelen wil de verdediger immers maar al te graag nog even behouden. "Als er een mooie aanbieding komt, moet het voor iedereen goed zijn", vertelde de Serviër.

Obradovic is dus niet meteen geneigd om Mechelen al meteen te verlaten. "Ik heb tegen sportief directeur Olivier Renard gezegd, dat als er goede spelers bijkomen en de concurrentie toeneemt en dat we voor Play-Off I gaan, dat dit ook interessant zou zijn voor mij. Maar de zomer is nog lang."

En eerst moet nog de ontknoping van de play-offs volgen. "Door onze goede resultaten denkt iedereen dat KV Mechelen Play-Off II zal winnen. We moeten het wedstrijd per wedstrijd bekijken. En dan zullen we wel zien. Met deze mentaliteit kunnen we alvast nog ver geraken."