Ruwe diamant van KV Mechelen: Hopelijk voor mij kan dat ook zo blijven
KV Mechelen maakt nog steeds kans op een Europees ticket

Ruwe diamant van KV Mechelen: "Hopelijk voor mij kan dat ook zo blijven"

27-04-2015 21:01

Ivan Obradovic heeft in een gesprek met KV TV teruggeblikt op zijn seizoen bij KV Mechelen. De stoere verdediger was goed voor twee doelpunten en zou al kunnen rekenen op de interesse van heel wat clubs.

KV Mechelen verloor afgelopen weekend voor het eerst in acht matchen, maar Obradovic maakt zich geen zorgen. "Het is geen toeval dat je zeven wedstrijden op rij wint. We hebben een klik gemaakt op het mentale vlak en we zijn ook meer gegroeid als groep. We zijn niet langer bezig met het behalen van persoonlijke successen. Zolang we op die manier blijven denken, dan zal het resultaat er altijd zijn."

Obradovic kwam ook nog eens terug op zijn eerste jaar Achter de Kazerne. "Het is de eerste keer ooit dat ik twee goals scoor in één seizoen en bovendien zorgde ik ook voor heel wat assists. Ik heb het hier enorm naar mijn zin en ik hou ervan om hier te spelen. Ik heb me hier heel makkelijk kunnen integreren en werd ook meteen aanvaard door de spelers en de supporters. Hopelijk voor mij kan dat zo blijven ook."