Gedaan met lachen: Fellaini is weer 'hot' in de Premier League
Fellaini wordt door de fans weer op handen gedragen

Gedaan met lachen: Fellaini is weer 'hot' in de Premier League

13-04-2015 11:53

In voetbal kan het snel gaan, vraag dat maar aan Marouane Fellaini. De Rode Duivel werd vorig jaar nog uitgelachen en uitgejouwd op Old Trafford. Zondag werd hij na de match als held onthaald.

Het is van zijn periode bij Everton geleden dat Fellaini nog op zoveel sympathie van het publiek kon rekenen. De Rode Duivel werd verkozen tot Man van de Match en op Twitter is hij een ware hype geworden. Overal duiken parodiefoto's op van Fellaini. Zo verschenen er al foto's van de middenvelder in een supermanpak, Fellaini als bosker en zelfs een foto van Messi met de haardos van de Rode Duivel.

Fellaini bracht rust op het veld en speelde een fantastische wedstrijd. De Rode Duivel zorgde voor de 2-1 met een kopbalgoal en drukte zijn stempel op de 4-2 overwinning tegen de buren van Manchester City. Louis Van Gaal gunde hem in de 83e minuut zelfs een applauswissel. Fellaini kreeg een staande ovatie van de supporters voor zijn wedstrijd.

Door de zege loopt Manchester United vier punten uit op Vincent Kompany en co. United staat op een derde plaats op amper één puntje van Arsenal. Manchester City moet tevreden zijn met een vierde plaats.