Sint-Truiden is niet langer meer de beste Limburgse ploeg in de Proximus League
Lommel United pakt leidersplaats

07-11-2014 22:47

In de Belgische Tweede Klasse hebben we sinds vrijdag (voorlopig) een nieuwe leider. Lommel United versloeg thuis Antwerp met 2-0 en pakte de leidersplaats.

Vlak voor de pauze opende Romero Regales met het hoofd de score. Of de bal volledig over de lijn was, was niet zeker, maar de scheidsrechter keurde het doelpunt toch goed. Pas in de blessuretijd van de tweede helft zette Sam Vanaken, de broer van Lokeren-speler Hans, de eindscore op het bord.

Voor Lommel United was het al de vierde overwinning op rij. Bij de Limburgers is ex-Rode Duivel Stijn Vreven de trainer.

In het klassement staat Lommel United nu alleen eerste met drie punten voorsprong op STVV en Eupen. Eupen bezoekt zaterdag Geel. De Truienaren hebben twee wedstrijden minder gespeeld dan Lommel United. STVV speelt zaterdag tegen Roeselare.