Fredberg (CEO Anderlecht) reageert op interesse van FC Kopenhagen

Fredberg (CEO Anderlecht): “Kopenhagen? Ik zit hier, onafgemaakte zaken”

11 juni om 21:19
Laatste update: 12 juni om 10:25

FC Kopenhagen is op zoek naar een nieuwe sportief directeur. In die zoektocht kwam Kopenhagen uit bij Jesper Fredberg, de CEO Sports van RSC Anderlecht. Fredberg heeft aangegeven niet van plan te zijn om te vertrekken bij paars-wit.

Fredberg heeft grootse plannen met Anderlecht en een contract van onbepaalde duur. “Kopenhagen? Ik zit hier”, zei Fredberg dinsdag bij de voorstelling van de kalender. “Ik ben gelukkig hier en heb nog unfinished business. Onze ambitie is niet opnieuw met het gevoel van afgelopen seizoen achter te blijven. Als je zo dicht bij de titel komt, voelt het niet alsof je een derde plaats gewonnen hebt”, citeert Het Nieuwsblad Fredberg.

Fredberg sluit af door te vertellen over het aankomende seizoen van Anderlecht. “Wij willen volgend seizoen meedoen voor de prijzen, of dat nu de titel of de beker is. Ik hoop onze ploeg nog te versterken, maar dat zal ook afhangen van clubs die op spelers afkomen die wij liever zouden houden”, besluit Fredberg.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.