Debast (20) bedankt RSC Anderlecht, de fans en opleiders

Debast (20) bedankt RSC Anderlecht: “In het bijzonder mijn opleiders”

11 juni om 21:02
Laatste update: 11 juni om 21:08

Zeno Debast gaat volgend seizoen bij Sporting Portugal voetballen. Debast begon op vijfjarige leeftijd bij RSC Anderlecht en zet zijn voetbalavontuur voort in Portugal. De transfer is nog niet officieel bevestigd, maar Debast neemt alvast afscheid van de fans van Anderlecht.

Debast uit zich dankbaar richting Anderlecht, waar zijn voetballoopbaan begon. “Ik dank Anderlecht en in het bijzonder mijn opleiders die mij geholpen hebben om de voetballer te worden die ik vandaag ben. Ik ben ook de fans dankbaar voor de steun en hun geloof in mij”, citeert Het Laatste Nieuws Debast.

De transfer is zo goed als rond, er moeten slechts nog wat details worden geregeld tussen Anderlecht en Sporting Portugal. “Beide clubs moeten nog tot een akkoord komen, maar daar heb ik alle vertrouwen in aangezien er een positieve dialoog is en alle partijen constructief werken om een overeenkomst te bereiken. In ieder geval staat mijn besluit vast: ik speel volgend seizoen voor Sporting Lissabon”, besluit Debast.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.